Watersporten en kamperen?

Zeilen of varen op het Heegermeer

Dichtbij het prachtige Heeg

De camping ligt buiten de bebouwde kom , maar vlakbij het gezellige centrum van Heeg.

Dit friese dorpje heeft o.a.fijne terrassen aan het water, een Coop supermarkt en een bakker die in het hoogseizoen bij ons op de camping komt. Heeg heeft ook een eigen strandje met daarbij aanmeer mogelijkheden en leuke speelvoorzieningen.

Vanaf de camping heb je het mooiste uitzicht over het uitgestrekte Heegermeer en de weilanden.

Hier is het gemoedelijk en gastvrij

En heeft u nog rechtstreeks contact met de eigenaren van de camping Andre en Willemke.

We horen van onze gasten dat ze zich hier thuis en welkom voelen. Ze vinden ook dat er een leuke en gemoedelijke sfeer aanwezig is.

Veel gasten komen weer terug en dit geeft ons natuurlijk energie om er alles voor te doen het iedereen naar ’t zin te maken.

 

Kamperen en zeilen

Een ideale watersportvakantie in Friesland

Een watersportcamping met de wauw-factor

Camping Lan en mar Heeg is een paradijs voor de watersportliefhebber. Midden in het Friese Meren gebied en prachtige vaarroutes vanaf het Heegermeer voor een onvergetelijke vakantie aan het water. Of je nu een fervent kanoër bent, een fanatiek surfer, een verwoed zeiler of een echte visser. Camping “Lan en mar” is een watersportcamping met de perfecte ligging, direct aan het grootste meer van Friesland.

Combineer kamperen met watersport

Onze camping biedt veel watersportmogelijkheden. Met uw kano of S.U.P. board kunt u vanaf de camping te water, of aan de andere kant in wat kleiner vaarwater te water gaan.
Uw eigen boot kan hier te water via de trailerhelling of kleine helling. U kunt ook een sloep of polyvalk huren. Wilt u het zeilen leren, dan kunt u aan de overkant terecht bij een leuke zeilschool of wij regelen een instructeur voor u. En natuurlijk hoef je de kunst van die watersport nog niet te beheersen.

In de receptie kunt u routes in de omgeving verkennen.

Heeg is een van de bekendste watersportdorpen. Camping Lan en mar Heeg is ideaal voor een leuke watersportvakantie maar er is ook gewoon lekker te genieten van de bedrijvigheid op het water en het leven buiten in de natuur.

Camping voor surfers, zeilers en motorboot vaarders

Heeg, Langweer, Balk en de Luts. Het zijn begrippen die bijna iedere watersporter in Nederland kent. Camping “Lan en mar” wordt ook bezocht door zeilverenigingen die niet alleen op zoek zijn naar actie, maar ook naar de heerlijke rust en vrijheid van dit unieke stukje Nederland.

Ook de ‘eenzame’ visser die er hele dagen met of zonder boot op uit wil, is op deze watersportcamping helemaal thuis. Een camping te midden van land (lan) en water (mar). Hier kunt u zich volop uitleven op het gebied van watersport.

Zo is er tegenover de haven, aan de andere kant van het meer een snelvaart zone voor de snelle boten en kunt u kiezen elegant met een royale zwemtrap, of met een enorme plons te water gaan.

Kamperen in een paradijs voor watersport

Door de unieke ligging aan het Heegermeer en de walkant met aanlegsteigers en haven
is dit een plek geworden waar iedereen de ruimte heeft om te genieten van het water.

Even zitten op de picknicktafel of uw hengel uitwerpen. Een frisse duik in het water of in het gras uw favoriete boek lezen.

Is het minder goed weer dan heeft u weer even de tijd om te genieten van wat er in de omgeving te doen is.

U bent van harte welkom op een van de leukste watersportcamping van Nederland.

Reserveer een Boot: