Nederlands
Zoek en Boek
  • header.jpg
  • maxresdefault.jpg
  • fotolanmar2.JPG
  • spotimg-3-8161-1024x768.jpg
  • 4Camping Lan en Mar betekent land en meer.JPG
  • 20150803_172054.jpg
  • 2Bootverhuur bij de camping polyvalk en motorboot.JPG
  • 1Watersportcamping in Friesland.JPG

Informatie en regels

Voor u hebben we de  belangrijkste informatie op een rijtje gezet.

 

Reserveringen:

Reserveren/ betaling in het voor-na seizoen: vaak is reserveren niet nodig en kunt u het weer afwachten en zo komen. U kunt zelf een kampeerplaats uitzoeken. Betalen bij aankomst is dan wel handig voor ons ! Graag niet afrekenen op zondag. Op zondag zijn we dan ook beperkt open !

Aankomst en vertrek in het voor-na seizoen:  aankomst kan al vanaf 10:00 uur. Zelf lunchen wij tussen de middag van 12:30 uur - 13:30 uur. Op vrijdag avond zijn we extra lang op tot 21:00 uur. Vertrek is voor 16:00 uur. Wanneer u langer verblijft wordt hiervoor een halve dag extra gerekend. Wanneer u een boot bij ons gehuurd heeft geldt een uitzondering voor verblijf tot 18:00 uur.

Reserveren/betaling hoogseizoen: vooraf wordt een aanbetaling gevraagd van 50%. Het restant betaald u bij aankomst of vertrek. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw plaatsvoorkeur. Het is niet altijd mogelijk een specifiek plaatsnummer te reserveren.

Aankomst en vertrek hoogseizoen: aankomst na 13:00 uur, vertrek voor 12:00 uur. ook als u een boot bij ons heeft gehuurd, u kunt uw kampeermiddel zolang op de parkeerplaats neerzetten totdat u terug bent van het varen.

Zondagsrust: zondags zijn we beperkt open. Voor aankomende en vertrekkende gasten maken we een uitzondering tijdens sluitingstijd. Afrekenen kan bij aankomst of op zaterdagmiddag.

Annuleren:

Annulering in het hoogseizoen:  wij hebben een "mooiweer garantie" voor u opgesteld want we snappen wel dat u liefst met mooi weer kampeert. Kijk hier voor de voorwaarden. Helaas bent u wel wat u heeft gereserveerd verschuldigd. We hebben immers wel rekening gehouden met uw komst en zolang altijd goed op het kampeerterrein gepast.

Annulering in het voor-na seizoen: wanneer er een reserveringsbevestiging/factuur voor u is gemaakt zijn hier kosten aan verbonden.

Terreininformatie:

Kampeerplaats : alle kampeerplaatsen zijn minimaal 100m³ tot 130m³ groot en zijn afgebakend met nummers/letters. 

Auto's: maak van de camping geen parkeerplaats en zet zoveel mogelijk uw auto op de parkeerplaats ! maximaal 1 auto kan op uw kampeerplaats staan. In het tarief wordt een auto altijd gerekend en het maakt niet uit waar deze auto heeft gestaan.

Trailer's: deze mogen in het hoogseizoen niet op de parkeerplaats staan, hiervoor is een aparte plaats. In het tarief wordt een trailer altijd gerekend en het maakt niet uit waar deze trailer heeft gestaan.

Bbq/klein vuur: dit is toegestaan mits er schade aan het gras ontstaat. Zorg dus voor een verharde ondergrond ! Vuurkorfen zijn niet toegestaan. Houdt ook rekening met de buurman !

Materiaal onder uw luifel of tent : als u langere tijd staat is gras verstikkend materiaal zoals plastic, worteldoek of gevlochten matten zijn niet toegestaan. Beter is een geperforeerde rubbermat.

Algemene informatie:

Loge's en bezoekers: ze zijn van harte welkom maar moeten zich bij aankomst wel even aanmelden. Als de receptie gesloten is, kunnen ze het geld in de brievenbus van de receptie doen. U kunt er ook voor kiezen om hun zelf aan te melden en alvast voor hun vooruit te betalen of in overleg achteraf.

Boodschappen: in het dorp kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen (niet op zondag). In het hoogseizoen is er een bakker op de camping van 8:15- 9:00 uur. Ook is er verse melk te halen met uw eigen fles. In de namiddag van 18:00-19:00 uur.

Wifi: in de receptie kunt u vouchers halen. 1 apparaat is gratis. Hier in het buitengebied is de bandbreedte beperkt. Houdt hier rekening mee door niet veel te gaan downloaden op de camping ! Eventueel is er in het dorp Heeg wel sneller gratis wifi beschikbaar.

Spelen: kinderen mogen veel bij ons, maar niet alles kan. We verwachten van oppas of ouders dat ze kinderen in de gaten houden. Kinderen mogen niet aan het voer komen van de dieren. Skelters mogen niet bij de kampeerplaats blijven staan, maar moeten direct terug gebracht worden. Je mag niet ouder zijn dan 12 jaar op een skelter. Vergeet je niet de schoenen uit te doen op de trampoline ? je mag niet met meer dan 3 kinderen tegelijk springen. Kinderen begeven zich op een terrein waar gewerkt wordt en waar groot materiaal rondrijd. Spelen en het zijn op dit terrein is voor eigen risico !

Honden: uw hond kan mee naar de camping. Er zijn hier veel kinderen en in de weilanden leven en lopen schapen, koeien en vogels. Daarom kan uw hond hier niet loslopen of even rondrennen. Langs de openbare weg kan ze uitgelaten worden. Verderop bij het dorp Heeg is een stukje weiland waar uw hond los kan lopen. Ruim de poep op als uw hond dit achterlaat ! Deze poep bevat ook nog eens bacterien waar onze koeien ziek van worden. In het hoogseizoen mogen er niet meer dan 1 hond meegenomen worden.