Beschikbaarheid en reserveren

Reserveer een Boot

Over ons

Even voorstellen …

Hoe het begon …

Zo’n 40 jaar geleden begon fam. de Boer de camping naast de boerderij met ca. 20 koeien op een hollands grupstal. Ongeveer 20 jaar geleden zijn wij (familie Huitema) hier gaan wonen en het bedrijf is toen al snel overgenomen. Het bedrijf kreeg een flinke boost door vele vernieuwingen en uitbreidingen.

De melkveebedrijf moest weer helemaal opnieuw opgebouwd worden waarbij de camping een goede stimulans is geweest. Het resultaat is dat er nu een nieuw toiletgebouw, woonhuis en receptie staat, een haven aan het Heegermeer. We melken nu met twee melkrobots 130 koeien in twee nieuwe ligbox stallen met meer weiland. De camping heeft er twee groepsruimtes bij en we doen nu ook aan boerderijeducatie. Het enige wat we afgebouwd hebben zijn de 25 verhuur valken en de groepstenten.

Duurzame bedrijfsvoering

Wij denken vooruit en daarvoor doen we investeringen om aan de vraag/eisen te kunnen blijven voldoen. Zo proberen we zoveel mogelijk duurzaam te “boeren” met bv. onze zonnepanelen, bronwater en warmte-terug win installaties. Ook houden we rekening met de natuur door weidegang van de koeien, deelname van het ganzegedoog-gebied. Bij het maaien beschermen we zoveel mogelijk de nesten van onze weidevogels. We beheren staatsbosbeheer land en natuurland.

Uw verblijf draagt hier indirect ook aan bij ! Wij vinden het fijn om de schoonheid en het beheer van het platteland aan u te kunnen laten zien. Onze stallen zijn daarom ook vrij toegankelijk en er is er een informatieroute te doen door de gebouwen. In het hoogseizoen wordt er ook wel eens een rondleiding gegeven.

Heel veel plezier gewenst op ons bedrijf !

Beschikbaarheid en reserveren: