Bootverhuur Friesland

Met of zonder vaarbewijs!

Met of zonder vaarbewijs een boot huren in Friesland

De sloepen van camping Lan en mar in  Heeg zijn heel comfortabel en de bediening is eenvoudig.

U heeft geen vaarbewijs nodig en u heeft alles aan boord. Bijvoorbeeld zachte zitkussens en een zwemtrap.

7.5 meter sloep toerboot huren in Friesland

De camping Lan en mar sloep is ideaal voor als u alleen een dag wilt gaan varen. U kunt er ook gemakkelijk bij kamperen zodat u over een gratis ligplaats beschikt in onze camping haven.

Deze haven ligt echt vlakbij het grootste meer van Friesland ! Hier heeft u dan ook een prachtig wijds uitzicht over de weilanden en het Heegermeer.

Hier ervaart u het echte Friesland. Kortom hier heeft u echt alles aan boord voor een langere watersportvakantie in Friesland!

Details sloep camping Lan en mar

Deze sloep is een fijne boot, niet te groot en niet te klein. Toch biedt het  ruimte voor 7 tot 8 personen.

De sloep is een sierlijk gelijnde boot en is zeer goed te manoeuvreren en gemakkelijk te sturen wat aanleggen ook weer eenvoudiger maakt.

Op de camping haven vindt u alles wat u nodig heeft voor een fijne vaarvakantie: een ruime douche, toilet, recreatiekamer en koelkast. In de sloep zelf is voldoende opbergruimte voor al uw spullen.

Vaarvakantie aan het Heegermeer

Door de sloep te combineren met een kampeerplaats heeft u een  ideale een vaarvakantie! Bij het in en uit varen heeft u alle ruimte direct op het grote meer. U komt dan ook geen bruggen tegen. Een goede start om mee uit te varen !

Vanuit de haven kunt u heel veel kanten op. Leuke tochtjes zijn er te maken naar Sneek , Woudsend of bijvoorbeeld Sloten en Workum. U kunt kiezen voor smallere vaarten voor als er veel wind is, of kiest u liever het ruime sop en blijft u liever op het grote water.

De sloep is dus een ideaal vakantieschip waarbij u heel veel vrijheid heeft zonder bijvoorbeeld een aanlegplaats vooraf te reserveren. Ook is het leuk om aan een eilandje te liggen in het Heegermeer of Sneekermeer.

Vaarroutes

Door de lage doorvaarthoogte kunt u de mooiste routes varen zonder brug problemen. De sloep is mooi om te zien varen.

Bij afvaart krijgt u van ons een gedetailleerde vaarkaart mee. Hierop staan ook routes die u kunt bevaren.

Kiest u toch liever het ruime sop door een andere soort boot te huren in Friesland? Dat kan!

Neem een kijkje bij onze Polyvalk zeilboot hieronder. Dit is een sportieve zeilboot voor 5-6 personen.

Zeilboot huren in Friesland

Een zeilboot huren? Met de wind in de zeilen over de Friese meren varen en ook nog eens dichtbij het Heegermeer en de Fluessen. Even helemaal niks aan je hoofd. Heeft u een eigen boot? Kom dan ook naar camping Lan en mar Heeg. Hier kunt u in onze haven de trailerhelling gebruiken en tegelijk kunt u ook blijven overnachten in een van onze chalets of blokhuisjes.

Heeft u geen eigen boot? Bij ons kunt u een polyvalk huren voor een sportief uitje op de wateren van Friesland. Wij verhuren vanuit onze haven direct aan het Heegermeer in Heeg, een prachtig watersportdorp midden in Friesland.  De camping haven ligt een 600 meter van het centrum van Heeg , zodat u hier vlot heen kunt varen, lopen of fietsen. Ook kinderen kunnen hier genieten van hun zelf meegenomen sportieve zeilbootjes. Deze kunnen bij ons op de wal liggen, eventueel zijn er in het dorp ook kleine bootjes te huur.

Tegenover camping Lan en mar in Heeg is een leuke zeilschool , maar wij kunnen ook een zeilinstructeur regelen op uw eigen of gehuurde polyvalk.

Met de Polyvalk zeilboten van Camping Lan en mar Heeg vaar je altijd op koers.

Van sloep tot super sportief zeilen

Wilt u gewoon een dagje zeilen of heeft u zin in een watersportvakantie en wilt u overnachten bij de boot?

Wij verhuren goed onderhouden boten (sloep en zeilboot) met daarbij een combinatie mogelijkheid van overnachten in een chalet of op een kampeerplaats vlakbij de haven.

Dat maakt ons de meest veelzijdige vakantieaanbieder in Heeg. Voor u betekent dit dat er altijd een zeilboot in onze haven ligt die u kunt huren voor een dagje zeilen of voor een welverdiende vakantie in Friesland.

Onze vloot bestaat uitsluitend uit goed onderhouden zeil- en motorboten.

Onze polyvalk

Camping Lan en mar Heeg heeft zich niet alleen gespecialiseerd op het gebied van kamperen, maar we hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het verhuren van Polyvalk zeilboten aan bijvoorbeeld groepen en scholen maar vooral aan camping gasten en losse verhuur.

Maar natuurlijk komt ook de individuele zeilboot huurder van een Polyvalk zeilboot van camping lan en mar Heeg heel goed aan zijn trekken. Niet alleen door de mooie nieuwe Polyvalken en de combinatie watersport en kamperen, maar ook door de gezellige en moderne haven met bijvoorbeeld walstroom, verlichting en wifi.

Vanuit de haven bent u met de zeilboot minder dan 1 minuut direct op het midden van het Heegermeer.

Ontdek het Friese merengebied

Ontdek de vele leuke eilandjes, dorpen en steden van het Friese Merengebied.

Met een iglo-dektent, buitenboordmotor en tonnetje en zwemvest bent u volledig uitgerust voor een kampeervakantie op het water.

U kunt een gastoestelletje meenemen of wokpan en het eten is op deze manier lekker basic in de natuur leven. Vindt u dit niet aantrekkelijk ? Geen probleem, ieder dorp heeft een of meerdere leuke restaurantjes.

Voor de huurders staan het ruime moderne toiletgebouw, het zonneterras
en de overkapping met een gezellige houtkachel altijd ter beschikking.

Individueel of met een groep

U huurt een boot uit onze vloot precies zoals u dat wilt.

Dat kan individueel of met een groep

Zit u ergens anders in het Friese Merengebied midden in Friesland? Soms kunnen wij de zeilboot of sloep naar u toe brengen.

Uiteraard kunt u hier ook prima kamperen bij ons op de camping aan de haven.

Of maak gebruik van onze mooie chalets of blokhuisjes.

Reserveer een Boot: