Nederlands Duits
Zoek en Boek
  • 01 Watersportcamping aan het Heegermeer.jpg
  • 02 Ligplaatsen in haven aan de camping .jpg
  • 03 Camping met het Friesland gevoel.jpg
  • 04 Camping met draadloos internet overal.jpg
  • 05 Eigen haven direct aan het Heegermeer.jpg
  • 06 Boerderij met melkvee en kalfjes.jpg
  • maxresdefault.jpg

Kleine watersportcamping in het friese Heeg

Prachtig plekje in Friesland ...

Lân en mar zijn de friese woorden voor land en meer.
Daarmee is ook alles gezegd want onze kleine camping, verscholen achter de bedrijfsgebouwen ligt  centraal in het zuidwesten van Friesland. Lân en mar biedt je een heerlijk buitenleven in de weidse friese natuur met veel mogelijkheden en comfort binnen handbereik. Dankzij de handige voorzieningen en een uitdagende omgeving hoef je je nooit te vervelen. Vanuit onze haven bent je direct aan het grootste binnenmeer van Europa ! Op loopafstand ligt het gezellige dorp Heeg

De kampeerplaatsen zijn ruim, royaal en zonnig

Gastvrijheid staat bij ons voorop. Wij vinden het dan ook een uitdaging om je een zo plezierig mogelijk verblijf te bezorgen. Wij houden zoveel mogelijk rekening met je kampeerwensen.

De 35 passanten plaatsen zijn ruim en overzichtelijk. De camping wordt hierdoor niet snel als een overvolle drukke camping ervaren. Hier kun je genieten, alleen, met vrienden of met de hele familie.
Er is per plaats elektra, water en een goede dranaige. Omgeven door vergezichten van weiland en het Heegermeer kom je hier echt tot rust. Voor nog meer gemak en comfort kun je een van onze splinternieuwe chalets huren.

De kampeervelden zijn divers. Er zijn plekken zonnig maar ook met half-schaduw. Een open veld maar ook een kleiner veld met meer privacy. Kijk maar eens op onze plattegrond.  De hoge beplanting zorgt voor luwte op het terrein. De parkeerplaats is dicht bij het kampeerveld en je auto staat s'middags in de schaduw. Campers kunnen vaak prima bij ons staan.  Doordat de plekken lekker groot zijn (11 x11 meter) is er privacy en ruimte voor alles wat je meeneemt. Ondanks dat we een kleinschalig bedrijf zijn, hebben we veel te bieden. Wat is er eigenlijk niet ? Bekijk hier de faciliteiten en ontdek dat alles wat je nodig hebt hier aan boord is !

Veel te doen ...

Camping Lân en mar is een echte familiecamping leuk voor jong en oud !.
In het hoogseizoen wordt er meestal voor kinderen één keer in de week een bal of tik spel georganiseerd. Er wordt ook wel eens een rondleiding door de boer gegeven. Kinderen vermaken zich verder in de slechtweerruimte of in de jongveestal op het hooi bij de kleine poesjes. Dan is er nog vermaak op of aan het water om lekker te zwemmen, vissen of varen. Heeg heeft ook nog een leuk strandje om naar toe te gaan.  In het hoogseizoen is er een mobiele bakker en pizzeria op de camping . Je kan bij ons de boerderijgaan ontdekken, of een zeil/motor boot huren. Mocht u er nog aan toe komen om van de prachtige omgevingte genieten dan zijn er een legio mogelijkheden ...

Groepen

Er even tussenuit met familie, vrienden of collega's ? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw groep. Zo is het mogelijk om een buffet of lunch te laten verzorgen in onze "skybox"Groepen of kunt u de ruimte zelf afhuren en combineren met de kampeerplaatsen. Als groep is het mogelijk gebruik te maken van boothuur, boerderij rondleiding of andere activiteiten.

 

 


Kamperen

Beoordeling:

Bekijk ons Camping filmpje:

Laatste Nieuws:
Nieuwe chalets
Binnenkort te zien op onze site :  onze twee...

Online reserveren 2019
Binnenkort op deze site het nieuwe online...

Bekijk ons Camping filmpje:

Beoordeling:
Beoordeling: