Zoek & Boek

Informatie en regels

Beste gast, 
We kijken ernaar uit u te ontvangen in 2021.  Op deze pagina vind u informatie en regels die gelden op caming Lan en mar.

Kamperen in corona tijd:
Kamperen met  eigen caravan of tent in de natuur moet veilig en verantwoord zijn.
Wij doen ons best om uw vakantie zoveel mogelijk door te kunnen laten gaan.
Dit is hoe wij dat doen:
Als de douche/wc cabines bezet zijn, wacht u buiten,
Er zijn op diverse plekken mogelijkheden uw handen met zeep/gel te wassen
Op de afwasplek en receptie zijn afscherm zeilen opgehangen.
Er is voldoende ruimte om op het terrein voldoende afstand te kunnen houden.
Verder willen we u vooral vragen thuis te blijven bij ziekte of verkoudheid.
Meer informatie over mogelijkheden binnen de covid-19 maatregelen op het gebied van cultuur en watersport en horeca en openbaar vervoer en fiets/wandelroutes vind u op:
https://www.waterlandvanfriesland.nl/nl/covid-19/richtlijnen
Annuleren in corona periode: Corona en de bijbehorende maatregelen zijn geen verrassing meer. Onze standaard betaal en annuleringsvoorwaarden zijn hierop van toepassing. Dit geldt ook:
1. Als u wilt annuleren omdat de samenstelling waarmee u komt niet meer mag.
2. U annuleert omdat uzelf of één van uw reisgenoten heeft klachten.
3. Bij een negatief reisadvies

Huisregels camping Lân en mar

Openingstijden: Op zondag zijn we beperkt open, we lunchen tussen 12:30 uur – 13:30 uur en vrijdagavond zijn we langer open.
U kunt niet afrekenen op zondag of de vertrekdag.  Heeft u alles al voldaan ? vergeet u niet af te melden tijdens de openingstijden.
Reserveren: Dit kan via een onze mail, contactformulier, online reserveren of telefonisch.. Vooraf wordt een aanbetaling gevraagd .  Wij houden zoveel mogelijk rekening met je plaats voorkeur, maar we garanderen het niet omdat we plaatsen zoveel mogelijk op elkaar aan laten sluiten.  Reserveren in het laagseizoen is niet altijd nodig.
Aankomst en vertrek hoogseizoen: Aankomst na 13:00 uur, vertrek voor 12:00 uur, ook als u een boot bij ons heeft gehuurd. Je kunt uw kampeermiddel zolang op de parkeerplaats neerzetten totdat je terug bent van het varen.
Kampeerplaats : Alle kampeerplaatsen zijn minimaal 100m³ tot 130m³ groot en zijn afgebakend met nummers/letters. Elke plaats beschikt over een stroompunt en waterkraantje.
Auto’s: Maak van de camping geen parkeerplaats en zet zoveel mogelijk uw auto op de parkeerplaats ! maximaal 1 auto kan op uw kampeerplaats staan. In het tarief wordt een auto altijd gerekend en het maakt niet uit waar deze auto heeft gestaan.
Trailer’s: deze mogen in het hoogseizoen niet op de parkeerplaats staan, hiervoor is een aparte plaats. In het tarief wordt een trailer altijd gerekend en het maakt niet uit waar deze trailer heeft gestaan.
Bbq/klein vuur: dit is toegestaan mits er schade aan het gras ontstaat en in overleg met ons. Zorg dus voor een verharde ondergrond ! Vuurkorven zijn alleen in overleg toegestaan.
Materiaal onder uw luifel of tent : Als je langere tijd staat, is gras verstikkend materiaal zoals plastic, worteldoek of gevlochten matten zijn niet toegestaan. Beter is een geperforeerde rubbermat.
Loge’s en bezoekers: Ze zijn van harte welkom maar moeten zich bij aankomst wel even aanmelden. Als de receptie gesloten is, kunnen ze het geld in de brievenbus van de receptie doen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf je bezoekers te betalen.
Boodschappen: In het dorp kunt je terecht voor je dagelijkse boodschappen (niet op zondag). In het hoogseizoen is er een bakker op de camping. Ook is er verse melk te halen in een Lan en mar emmer ( 2,00 borg). .
Wifi: Overal op het terrein is draadloos internet. Er is genoeg bereik , maar door de beperkte bandbreedte op ons adres kan het zijn dat u er niet altijd over kunt beschikken. Versterkers zijn niet toegestaan . In de omgeving wordt er hard gewerkt aan glasvezel. We kijken hier erg naar uit.
Spelen: Kinderen mogen veel bij ons, maar niet alles kan. We verwachten van oppas of ouders dat ze kinderen in de gaten houden. Kinderen mogen niet aan het voer komen van de dieren. Skelters mogen niet bij de kampeerplaats blijven staan, maar moeten direct terug gebracht worden. Je mag niet ouder zijn dan 12 jaar op een skelter. Vergeet je niet de schoenen uit te doen op de trampoline ? je mag niet met meer dan 3 kinderen tegelijk springen. Kinderen begeven zich op een terrein waar gewerkt wordt en waar groot materiaal rondrijd. Spelen en het zijn op dit terrein is voor eigen risico
Honden: Uw hond kan mee naar de camping.  Langs de openbare weg kan uw hond uitgelaten worden. Verderop bij het dorp Heeg is een stukje weiland waar uw hond los kan lopen. Ruim de poep op als uw hond dit achterlaat ! Deze poep bevat ook nog eens bacterien waar onze koeien ziek van worden. In het hoogseizoen mogen niet 2 grote honden meegenomen worden.

Samen maken we er een mooie tijd van in dit mooie stukje Friesland.
Graag tot ziens, Familie Huitema

Beschikbaarheid en reserveren: