Zoek & Boek

Informatie en regels

We hebben voor jou de belangrijkste informatie op een rijtje gezet.

Covid-19 info: kamperen met je eigen caravan of tent in de natuur moet veilig en verantwoord zijn.
Wij doen ons best om uw vakantie zoveel mogelijk door te kunnen laten gaan.
Dit is hoe wij dat doen:
Als de douche/wc cabines bezet zijn, wacht je buiten,
Er zijn op diverse plekken mogelijkheden je handen met zeep/gel te wassen
Op de afwasplek en receptie zijn afscherm zeilen opgehangen.
Er is voldoende ruimte om op het terrein voldoende afstand te kunnen houden.
Verder willen we je vooral vragen thuis te blijven bij ziekte of verkoudheid.

Meer informatie over mogelijkheden binnen de covid-19 maatregelen op het gebied van cultuur en watersport en horeca en openbaar vervoer en fiets/wandelroutes vind u op:
https://www.waterlandvanfriesland.nl/nl/covid-19/richtlijnen
Openingstijden: op zondag zijn we beperkt open, we lunchen tussen 12:30 uur – 13:30 uur en vrijdagavond zijn we langer open.

Reserveren: dit kan online of per mail. Vooraf wordt een aanbetaling gevraagd . Het restant betaald je uiterlijk een dag voor vertrek en niet op zondag. Wij houden zoveel mogelijk rekening met je plaats voorkeur. Reserveren in het laagseizoen is niet nodig. Je kunt voor de zekerheid online de bezetting volgen.

Aankomst en vertrek hoogseizoen: aankomst na 13:00 uur, vertrek voor 12:00 uur, ook als u een boot bij ons heeft gehuurd. Je kunt uw kampeermiddel zolang op de parkeerplaats neerzetten totdat je terug bent van het varen.

Annulering: bij reservering betaal je vooraf ca 15% – 20% als aanbetaling wat tevens het bedrag is voor als je annuleert. Op deze manier zit je niet meer vast aan een “verplichte” uitgestelde vakantie.
Annuleer tijdig, minimaal 1 week voor aankomst. Annulering binnen een week en tijdens uw verblijf bent je wat je hebt gereserveerd verschuldigd.

Kampeerplaats : alle kampeerplaatsen zijn minimaal 100m³ tot 130m³ groot en zijn afgebakend met nummers/letters. Elke plaats beschikt over een stroompunt en waterkraantje.

Auto’s: maak van de camping geen parkeerplaats en zet zoveel mogelijk uw auto op de parkeerplaats ! maximaal 1 auto kan op uw kampeerplaats staan. In het tarief wordt een auto altijd gerekend en het maakt niet uit waar deze auto heeft gestaan.

Trailer’s: deze mogen in het hoogseizoen niet op de parkeerplaats staan, hiervoor is een aparte plaats. In het tarief wordt een trailer altijd gerekend en het maakt niet uit waar deze trailer heeft gestaan.

Bbq/klein vuur: dit is toegestaan mits er schade aan het gras ontstaat en in overleg met ons. Zorg dus voor een verharde ondergrond ! Vuurkorfen zijn niet toegestaan.

Materiaal onder uw luifel of tent : als je langere tijd staat, is gras verstikkend materiaal zoals plastic, worteldoek of gevlochten matten zijn niet toegestaan. Beter is een geperforeerde rubbermat.

Loge’s en bezoekers: ze zijn van harte welkom maar moeten zich bij aankomst wel even aanmelden. Als de receptie gesloten is, kunnen ze het geld in de brievenbus van de receptie doen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf je bezoekers te betalen.

Boodschappen: in het dorp kunt je terecht voor je dagelijkse boodschappen (niet op zondag). In het hoogseizoen is er een bakker op de camping. Ook is er verse melk te halen in een Lan en mar emmer ( 2,00 borg). .

Wifi: overal op het terrein is draadloos internet en is gratis. Het is niet super snel. Houdt hier rekening mee door niet veel te gaan downloaden op de camping ! Versterkers zijn niet toegestaan . Eventueel is er in het dorp Heeg sneller en gratis wifi beschikbaar.

Spelen: kinderen mogen veel bij ons, maar niet alles kan. We verwachten van oppas of ouders dat ze kinderen in de gaten houden. Kinderen mogen niet aan het voer komen van de dieren. Skelters mogen niet bij de kampeerplaats blijven staan, maar moeten direct terug gebracht worden. Je mag niet ouder zijn dan 12 jaar op een skelter. Vergeet je niet de schoenen uit te doen op de trampoline ? je mag niet met meer dan 3 kinderen tegelijk springen. Kinderen begeven zich op een terrein waar gewerkt wordt en waar groot materiaal rondrijd. Spelen en het zijn op dit terrein is voor eigen risico !

Honden: je hond kan mee naar de camping. Er zijn hier veel kinderen en in de weilanden leven en lopen schapen, koeien en vogels. Daarom kan uw hond hier niet loslopen of even rondrennen. Langs de openbare weg kan ze uitgelaten worden. Verderop bij het dorp Heeg is een stukje weiland waar uw hond los kan lopen. Ruim de poep op als uw hond dit achterlaat ! Deze poep bevat ook nog eens bacterien waar onze koeien ziek van worden. In het hoogseizoen mogen niet 2 grote honden meegenomen worden.

Samen maken we er een mooie tijd van in dit mooie stukje Friesland.
Graag tot ziens, Familie Huitema

Beschikbaarheid en reserveren: