Kleine watersportcamping in het friese Heeg

Prachtig plekje in Friesland …

Lân en mar zijn de friese woorden voor land en meer.

Door de veelzijdigheid van voorzieningen en omgeving, kun je volop genieten van een heerlijke vakantie aan het water in Friesland! Ons prachtige uitzicht over het grootse meer, de gezellige kleine haven en de bedrijvigheid van varende bootjes geven je het gevoel dat u nog heel lang zou willen blijven.
De camping ligt tussen weilanden maar toch weer op loopafstand ligt het gezellige dorp Heeg
Gastvrijheid staat bij ons voorop. Wij willen je een zo plezierig mogelijk verblijf bezorgen. Kom genieten, alleen, met vrienden of met de hele familie.

Kom meer te weten over:
Haven direct aan het meer voor ligplaatsen en boothuur
Voor meer gemak onze terraslodges en blokhuisjes
Onze faciliteiten

De kampeerplaatsen zijn ruim, royaal en zonnig

De 30 passanten plaatsen liggen allemaal rondom onze haven en zijn ruim en overzichtelijk.
De camping wordt hierdoor niet snel als een overvolle drukke camping ervaren. De verste plaats vanaf het water is ca. 120 meter.  Er is per plaats elektra (8 ampere), water en een goede drainage. De kampeervelden zijn divers. Er zijn plekken zonnig maar ook met half-schaduw.
Kijk maar eens op onze plattegrond
De hoge beplanting zorgt voor luwte op het terrein. De parkeerplaats is dicht bij het kampeerveld en je auto staat s’middags in de schaduw. Campers staan bij ons op de gewone kampeerplaatsen.  Doordat de plekken groot zijn (11 x11 meter) is er voldoende privacy en ruimte.

Veel te doen …

Camping Lân en mar is een echte familiecamping leuk voor jong en oud !.
In het hoogseizoen wordt er voor kinderen een activiteit georganiseerd. Een rondleiding op de boerderij kan ook. Kinderen vermaken zich verder in de slechtweerruimte of in de jongveestal op het hooi, of bij kalfjes en poesjes. Dan is er nog vermaak op of aan het water om lekker te zwemmen, vissen of varen. Heeg heeft ook nog een leuk strandje om naar toe te gaan.  In het hoogseizoen is er een mobiele bakker en pizzeria op de camping . Je kan bij ons de boerderij gaan ontdekken, of een boot huren. Mocht u er nog aan toe komen om van de prachtige omgeving te genieten dan zijn er een legio mogelijkheden …

Groepen

Er even tussenuit met familie, vrienden of collega’s ? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw groep. Zo is het mogelijk om een buffet of lunch te laten verzorgen in onze “skybox”Groepen of kunt u de ruimte zelf afhuren en combineren met de kampeerplaatsen. Als groep is het mogelijk gebruik te maken van boothuur, boerderij rondleiding of andere activiteiten.

Zoek & Boek

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Volop bezig met de nieuwbouw ...
Het wordt super, zo met een nieuwe camping verblijfsruimte en fietsenstalling en machine berging.
... See MoreSee Less

Volop bezig met de nieuwbouw ...
Het wordt super, zo met een nieuwe camping verblijfsruimte en fietsenstalling en machine berging.

Comment on Facebook

Wauw! Goed bezig!

Ziet er goed uit !

Spannend 😉

Zóóóó! Wat een grote! Mooi hoor...

Load more

Beschikbaarheid en reserveren: