camping test

Prachtig plekje in Friesland … Lan en mar is een gezellig watersportcamping.

Geniet van een vakantie aan het water in Friesland! Het prachtige uitzicht over het Heegermeer, de gezellige camping haven en de bedrijvigheid van varende bootjes geven je het gevoel dat u nog heel lang zou willen blijven. Vanaf de camping zijn er ook mooie fietsroutes en oude steden en dorpjes te ontdekken.
De camping is landelijk gelegen, maar toch dichtbij het gezellige watersportdorp dorp Heeg.
Kom meer te weten over:
Haven en watersport aan het Heegermeer.
Ligplaatsen en boothuur
Verhuur van Terras lodges en blokhuisjes
Onze faciliteiten

De kampeerplaatsen zijn ruim, royaal en zonnig

De 30 passanten plaatsen liggen allemaal rondom onze haven en zijn ruim en overzichtelijk.
De camping wordt hierdoor niet snel als een overvolle drukke camping ervaren. De verste plaats vanaf het water is ca. 100 meter.  Er is per plaats elektra (8 ampere), water en een goede drainage. De kampeervelden zijn divers. Er zijn plekken zonnig maar ook met half-schaduw.
Kijk maar eens op onze plattegrond
De hoge beplanting zorgt voor luwte op het terrein. De parkeerplaats is dicht bij het kampeerveld en je auto staat s’middags in de schaduw. Campers zijn ook welkom, hiervoor hebben we een apart loospunt en watervoorziening.  Doordat de plekken groot zijn (11 x11 meter) is er voldoende privacy en ruimte.

Altijd wat te doen …

Camping Lan en mar is een echte familiecamping leuk voor jong en oud !.
In het hoogseizoen kan er spontaan een kinderactiviteit worden georganiseerd. Soms ook een rondleiding over de boerderij . Kinderen vermaken zich in de slechtweerruimte of in de jongveestal op het hooi, of bij kalfjes en poesjes. Dan is er nog vermaak op of aan het water om lekker te zwemmen, vissen of varen. Heeg heeft ook nog een leuk strandje om naar toe te gaan.  In het hoogseizoen is er een mobiele bakker en pizzeria op de camping . Je kan bij ons de boerderij gaan ontdekken, of een boot huren. Mocht u er nog aan toe komen om van de prachtige omgeving te genieten dan zijn er een legio mogelijkheden …

Groepen

Er even tussenuit met familie, vrienden of collega’s ? Het is mogelijk om een buffet of lunch te laten verzorgen in onze “skybox”. Deze ruimte is af te huren en te combineren met de kampeerplaatsen. Als groep is het mogelijk gebruik te maken van onze nieuwe “woonkamer” met terras, boten te huren, een  boerderij rondleiding of andere activiteiten.

Zoek & Boek

Beschikbaarheid en reserveren: