Groepsruimte

Ruimte voor ontmoeting.

Plek en activiteiten voor groepen.

Camping Lân en mar heeft verschillende mogelijkheden voor kleine groepen zoals groepen van bedrijven, scholen,vrienden en families.

Groepskamperen: 
Ons kampeerterrein heeft open en diepe plaatsen waardoor het gemakkelijk is om als groep bij elkaar te staan.  Voor mensen die liever niet kamperen kunnen gebruik maken van één van onze comfortabele huisjes. Zo hebben wij twee ruime gezellig blokhuizen (6 persoons) en twee terraschalets(4 persoons).
Deze accomodaties staan direct bij de kampeerplaatsen. De groep kan dit kamperen combineren met gebruik van onze groepsruimten.

Zoek & Boek

In combinatie met activiteiten

Het is het mogelijk om deze ruimte te combineren activiteiten zoals het zeilen in polyvalken, een rondleiding van de boer of het varen met sloepen. Heeft u een familiedag ? We hebben een groot springkussen die we in de schuur opzetten ! Eventueel is het afwisselen met huurfietsen of kano’s ook mogelijk.Wij helpen u graag met het samenstellen van uw activiteiten.

Luxe groepsruimte “Skybox”

Bovenin de koeienstal is een nette en sfeervolle ruimte gemaakt voor 15 – 35 personen. U kijkt op onze trots, de melkkoeien die elke dag met de robot gemolken worden. Een ideale plek voor ontmoetingen of vergaderingen
Een ideale ontmoetings of vergader plek. De ruimte is stijlvol ingericht met autenhthieke friese elementen, steiger houten tafels en comfortabele stoelen. Er is een toilet, verwarming, een ingerichte keuken met vijf pits-kookstel, koelkast, diepvries, combimagnetron, oven, vaatwasmachine, groot koffiezetapparaat en een waterkoker. De ruimte kan op basis van zelfverzorging gebruikt worden, maar wij kunnen ook via een cateraar een buffet of lunch verzorgen.
De ruimte wordt ook gebruikt als leslokaal voor schoolklassen. Basis scholen kunnen een educatie les boeken via www.deboeropnoord.nl.

 

Nieuwe ruimte “De wenromte”

Vanaf 2021 kunt u gebruik maken van een gezellig “woonkamer”. Deze ruimte heeft een kleine keuken en een overdekt terras met houtkachel.

Voor uw groep kunt u gebruik maken van de Coop service. De plaatselijke supermarkt brengt uw boodschappen op de camping. De slager uit het dorp kan ook uw gas BBQ brengen en halen.
Onderstaande foto’s zijn nog van het oude “Roefke” . We hebben nog geen nieuwe foto’s.

Tarieven

Tarieven groepsruimte en activiteiten 2021

Skybox, groepsruimte 15-30 personen

Dag: 4,00 p.p.
Dagdeel:2,50 p.p.
Keuken 20,00    Beamer 20,00  Kachel 10,00
Gebruik in combinatie met campingplaatsen / huur chalets:  10% korting

U kunt de ruimte huren op basis van zelf verzorging, maar we kunnen voor u
ook eten en drinken verzorgen.

Camping “woonkamer”: een mooi ingerichte ruimte met kleine keuken en overdekt terras.
Ideaal om in de zomer met een kleine groep te gebruiken voor bv. een barbecue.

Activiteiten

Workshop koe of landschap schilderen : Aukje Bakker    0515-469936
Rondleiding over het melkveebedrijf : op aanvraag
Kano’s 7,50 per persoon
2 uren polyvalk zeilen met schipper: euro 22,00 p.p. (5 personen per boot)
Skûtsjesilen met schipper, 4 uren: euro 300,00 (15 personen per boot)

Beschikbaarheid en reserveren: