Groepsruimte

Ruimte voor ontmoeting.

Plek en activiteiten voor groepen.

Camping Lân en mar heeft verschillende mogelijkheden voor kleine groepen zoals groepen van bedrijven, scholen,vrienden en families.

Groepskamperen: 
Ons kampeerterrein heeft open en diepe plaatsen waardoor het gemakkelijk is om als groep bij elkaar te staan.  Voor mensen die liever niet kamperen kunnen gebruik maken van één van onze comfortabele huisjes. Zo hebben wij twee ruime gezellig blokhuizen (6 persoons) en twee splinternieuwe terraslodges (4 persoons).
Deze accomodaties staan direct bij de kampeerplaatsen. De groep kan dit kamperen combineren met gebruik van onze groepsruimten.

Zoek & Boek

In combinatie met activiteiten

Het is het mogelijk om deze ruimte te combineren activiteiten zoals het zeilen in polyvalken, een rondleiding van de boer of het varen met sloepen. Heeft u een familiedag ? We hebben een groot springkussen die we in de schuur opzetten ! Eventueel is het afwisselen met huurfietsen of kano’s ook mogelijk.Wij helpen u graag met het samenstellen van uw activiteiten.

Luxe groepsruimte “Skybox”

Bovenin is de koeienstal is een nette en sfeervolle ruimte gemaakt voor 15 – 35 personen. U kijkt neer op onze melkkoeien die elke dag met de robot gemolken worden. Ook kunt u de landerijen en het Heegermeer zien.
Een ideale ontmoetings of vergader plek. De ruimte is stijlvol ingericht met autenhthieke friese elementen, steiger houten tafels en comfortabele stoelen. Er is een toilet, verwarming, een ingerichte keuken met vijf pits-kookstel, koelkast, diepvries, combimagnetron, oven, vaatwasmachine, groot koffiezetapparaat en een waterkoker. De ruimte kan op basis van zelfverzorging gebruikt worden, maar wij kunnen ook via een cateraar een buffet of lunch verzorgen.
De ruimte wordt ook gebruikt als leslokaal voor schoolklassen. Basis scholen kunnen een educatie les boeken via www.deboeropnoord.nl.

 

Recreatie ruimte “t Roefke”

t’Roefke is een openbare inloop slechtweer-ruimte maar kan ook gereserveerd worden voor besloten gelegenheden. Er zijn stapelstoelen voor ca. 45 personen. Het is o.a. geschikt voor een (bbq) feest. U maakt gebruik van het camping sanitair.  In het hoogseizoen heeft het vooral een recreatie functie met zithoek en tafel/voetbal tafel.

Voor uw groep kunt u gebruik maken van de Coop service. De plaatselijke supermarkt brengt uw boodschappen op de camping. De slager uit het dorp kan ook uw gas BBQ brengen en halen.

Tarieven

Tarieven groepsruimte en activiteiten 2019

Skybox, groepsruimte 15-30 personen

Dag: 4,00 p.p.
Dagdeel:2,50 p.p.
Keuken 20,00    Beamer 20,00  Kachel 10,00
Gebruik in combinatie met campingplaatsen / huur chalets:  10% korting

Eenvoudige lunch (broodjes, soep) inclusief koffie en thee gedurende de middag 8,50 p.p.
Luxe lunch : zie prijzen op de pagina van groepsruimte
Uitgebreide High Tea met friese lekkernijen: euro 17,50 p.p.

Activiteiten

Workshop koe of landschap schilderen : op aanvraag
Rondleiding over het melkveebedrijf met team-building acititeiten: op aanvraag
Kano’s 7,50 per persoon
2 uren polyvalkzeilen met schipper: euro 22,00 p.p. (5 personen per boot)
Skutsjesilen met schipper, 4 uren: euro 300,00 (15 personen per boot)

Beschikbaarheid en reserveren: