Nederlands Duits
Reserveren
  • header.jpg
  • maxresdefault.jpg
  • fotolanmar2.JPG
  • spotimg-3-8161-1024x768.jpg
  • 4Camping Lan en Mar betekent land en meer.JPG
  • 20150803_172054.jpg
  • 2Bootverhuur bij de camping polyvalk en motorboot.JPG
  • 1Watersportcamping in Friesland.JPG

Zeilboot of motorboot huren in Friesland

Boot huren in Friesland

Vanaf camping Lân en mar bent je direct op het het Heegermeer ! Bekijk onze boten hieronder en boek ze direct online ! Je hoeft niet perse op de camping te staan om één van deze boten te kunnen huren. Je kan met de boot gaan rond trekken, maar we kunnen deze ook halen en brengen bij je vakantiehuisje. Maar combineer je dit met een Lan en mar kampeerplaats, dan heb je hebt een echte watersportvakantie !

polyvalk-huren.JPG

Polyvalk huren

De polyvalk is speciaal voor de verhuur ontwikkeld: stabiel en fijn om tochtjes mee te maken. Er is voldoende bergruimte, sportief, snel te reven en praktisch. Door de dubbele bodem kan buiswater weglopen via de snel lozers. De rolfok is ook niet meer weg te denken. De fok is snel vanuit de kuip in of uit te rollen. Ook het snelstrijksysteem is ideaal. U maakt een goede start door te huren bij camping Lan en mar ! Tarieven      
Meer

haven motorboot te huur 10pk.JPG

Verhuur motorvalk

Deze polyester motorvalk heeft een 10 pk buitenboord Yamaha motor. Dit is een zeer stabiele boot die geen moeite heeft met lage bruggen en door de geringe diepgang kunnen alle mooie plekjes in Friesland bezocht worden.
Meer

sloep te huur aan camping.jpg

Verhuur Sloep

Op camping Lan en mar is een mooie stoere diesel sloep te huur , compleet met zonnedek en zwemtrap en kap. Er zijn comfortabele zitkussens voor 8-10 personen.
Meer

optimist huren.JPG

Verhuur optimist

2 Optimisten met vrolijk gekleurde zeiltjes, als leuke aanvulling voor kleine kinderen. Ook vader kan het even voordoen natuurlijk...   Tarieven

Hebben wij niet de boot die je zoekt ? misschien kunnen wij wat voor je regelen. Laat het ons maar weten !